';
Lifescool Diemen

Lifescool: Coach in Diemen!

Ben jij op zoek naar een coach? Ben je woonachtig in Diemen? En ben je tussen de 12 en 27 jaar oud? Dan kun je je aanmelden voor begeleiding van een coach.

Lifescool coach
Wat houdt het in?

  • Je krijgt een coach voor ongeveer 6 maanden.
  • Deze begeleiding is gratis.
  • Samen met je coach bepaal jij waar je hulp bij wilt hebben. Het kan zijn dat je wilt praten over je leven of over spanningen thuis. Of misschien voel je je soms alleen of gestrest. Dan is het fijn om een coach te hebben om het daarover te hebben en die je daarbij kan helpen, bijvoorbeeld om een plan te maken of om samen iets te gaan doen, zoals samen wandelen en praten.
  • Wat je bespreekt met je coach is vertrouwelijk en wordt dus niet met anderen gedeeld.

Aanmelden
Via de aanmeldknop kun je je aanmelden voor een coach. Wij nemen nadat we je aanmelding hebben ontvangen, contact met je op om verder te bespreken wat je wensen zijn rondom de coaching (werk je het liefst samen met een vrouw of man, maakt leeftijd uit, zijn er andere dingen waar we rekening mee kunnen houden.)

 

Contact
Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen je graag verder. Telefoon: 020-6827007 of stuur een mailtje naar: info@schoolscoolamsterdam.nl
Als je ons laat weten dat het over een coachingstraject in Diemen gaat kunnen we je meer informatie geven en eventueel samen met jou het aanmeldformulier invullen. 

 

School’s cool in Diemen
Al meerdere jaren begeleiden we jongeren in Diemen voornamelijk bij de overgang naar de middelbare school. Deze begeleiding bieden wij nog steeds aan.

Het nieuwe coachingstraject ‘Lifescool’ is gestart om extra steun te bieden tijdens de coronaperiode voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 12 tot en met 27 jaar. Ben je woonachtig in Diemen dan kun je hier kosteloos gebruik van maken.

NIEUW: Het Meisjeshuis | Meld je nu alvast aan!Aanmelden
+ +