';

Dit jaar is School’s Cool Amsterdam genomineerd om Erkend Leerbedrijf van het jaar te worden. Erkend leerbedrijf is een titel om trots op te zijn ! 

Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. 

Voor wie het nog niet weet; thuismentor organisatie School’s Cool Amsterdam biedt sinds 1997 individuele ondersteuning aan leerlingen in het basis onderwijs. School’s Cool koppelt thuismentoren aan kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun schoolloopbaan. Zo’n mentor begeleidt een kind 1 keer per week bij het kind aan huis. De thuismentoren zijn vrijwillig, man of vrouw, jong of oud. Op dit moment zijn er in Amsterdam, Zaanstad & Diemen 300 enthousiaste thuismentoren actief.

School’s Cool ondersteunt de mentoren met training en intervisie zodat zij een kind de begeleiding kunnen bieden dat het nodig heeft, aldus de directeur Thea Bendt. De thuismentor komt 1 keer per week bij de kinderen thuis en helpt in aanwezigheid van de ouder of een andere verantwoordelijke, een kind bij zijn/haar schoolwerk en stimuleert positief bij andere zaken. De thuismentor blijft het kind 1 jaar tot anderhalf jaar begeleiden, vervolgt Thea Bendt

School’s Cool Amsterdam is bijzonder trots dat ze genomineerd zijn om Leerbedrijf van het jaar 2019 te worden.

Meer informatie over ons werk vindt u op onze website: www.schoolscool.nl/amsterdam

Ons telefoonnummer is 020-6827007 Email: info@schoolscoolamsterdam.nl

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
NIEUW: Het Meisjeshuis | Meld je nu alvast aan!Aanmelden
+ +