';
Partners
Image module
Squla

Spelend leren in alle vakken van de basisschool

Van Squla hebben wij een schenking gekregen in de vorm van maar liefst 300 gratis accounts voor onze leerlingen. Squla is een online programma waarmee kinderen thuis kunnen oefenen in alle vakken van de basisschool. Er kan worden ingelogd op computer, tablet of zelfs mobiele telefoon om talloze online games en quizzen te spelen. Op deze manier leert het kind spelenderwijs en dit werkt ontzettend goed. Meer informatie over Squla: http://www.squla.nl

Onze dank gaat uit naar de mooie mensen achter Squla die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt: Squla directeur Serge Bueters, Sander van Ginkel en Tijntje Louwers.

Stichting Kinderpostzegels Nederland

Kinderpostzegels


Stichting Kinderpostzegels Nederland steunt School’s cool Amsterdam. Jaarlijks steunt stichting Kinderpostzegels kinderen via School’s cool Amsterdam door mentoraten financieel te ondersteunen.

Image module
Tropenmuseum

Samenwerken voor cultuurverrijking

STER

Sterkampen staan voor ontwikkeling en zelfvertrouwen door vriendschap en plezier. Want het mooiste wat een kind kan worden is zichzelf

Op Sterkamp gaan kinderen van 8 tot 13 jaar aan de slag met thema’s als vrienden maken, zelfvertrouwen en pesten. In een onvergetelijke vakantieweek vol verrassingen, uitdagingen en leuke activiteiten leren kinderen onder professionele begeleiding van en met elkaar.

Sterkamp is niet zomaar een kamp! Het kamp werkt heel sterk met pedagogische doelen en is speciaal bedoeld voor kinderen die meer zelfvertrouwen moeten krijgen en weerbaarder moeten worden.

RABOBANK

Steun Leden&Co

Tijdens de avond voor Rabobank leden Leden&Co op woensdag 1 november 2017 werd onze stichting extra uitgelicht via onderstaande film welke werd gepresenteerd aan alle aanwezigen.
School’s cool Amsterdam is tevens trots op Halime Kurt, in het filmpje te zien, en dankt Halime, Ludmila en Vildan voor hun medewerking aan de film.

Wij zijn de Rabobank Foundation ontzettend dankbaar voor hun steun en daarnaast de extra aandacht voor ons doel vanuit de film die zij gemaakt hebben.

NIEUW: Het Meisjeshuis | Meld je nu alvast aan!Aanmelden
+ +