';
Steun ons

Als vrijwilligersorganisatie hebben wij natuurlijk te maken met bezuinigingen door de overheid. Voorheen werd een groot deel van de kosten om mentoraten te realiseren namelijk betaald uit subsidies van de stadsdelen. Wij zoeken doorlopend naar mogelijkheden om meer kinderen te helpen en onze organisatie te verbeteren. Hoe kunt u helpen?

Er zijn veel mogelijkheden om ons te ondersteunen en alle hulp kunnen wij goed gebruiken. Spreekt een van onderstaande mogelijkheden u aan en wilt u ons helpen? Of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact op met Thea Bendt, onze directeur via info@schoolscoolamsterdam.nl of telefonisch 020-6827007.

Door op onderstaande button te klikken, kun je direct digitaal geld doneren aan ons!

Voor bedrijven

Voor € 2.000,= kunnen we een extra kind een mentor geven. Als organisatie kunt u ons financieel helpen door middel van een jaarlijks bedrag of een eenmalige donatie. Zo helpt u ons om een of meerdere mentoraten te financieren.

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe mentoren, wellicht ziet u mogelijkheden om ons te helpen om mentoren te werven. Bent u bereid hierover een boodschap op uw website te zetten? Wilt u uw eigen medewerkers in staat stellen om onder werktijd dit waardevolle vrijwilligerswerk uit te voeren? Alle ideeën om nieuwe mentoren aan te trekken zijn zeer welkom.

Om onze mentoren de juiste ondersteuning bij hun mentoraat te bieden, organiseren wij een aantal keer per jaar intervisies en workshops. Misschien beschikt u over trainingsruimten in Amsterdam die wij hiervoor kunnen gebruiken? Onze activiteiten vinden meestal in de avonduren plaats.

Mocht u zelf over gerichte kennis over coaching, communicatie of pedagogiek beschikken, dan vindt u het misschien leuk om zelf een training voor onze mentoren te verzorgen. Wij gaan, ook hierover, dan graag met u in gesprek.

NIEUW: Het Meisjeshuis | Meld je nu alvast aan!Aanmelden
+ +