';
ZiezoMarokko in het Tropenmuseum

Afgelopen weekend bezochten onze ambassadeur Meester Yasin en junior ambassadeur Youssra de tentoonstelling ZiezoMarokko in het Tropenmuseum.
Bekende Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond vertellen via een geluidsopname wat de cultuur voor hen betekent. Tijdens de reis kun je kennismaken met Marokkaanse tradities. Je bent ook vrij om de andere tentoonstellingen in het prachtige gebouw waar het Tropenmuseum huist, te bezoeken!

Het Tropenmuseum brengt culturen bij elkaar en daar staat School’s cool helemaal achter. Wij zijn dan ook heel blij dat we in samenwerking met het Tropenmuseum een aantal van onze mentoren gratis kaartjes kunnen aanbieden om naar deze tentoonstelling te gaan.

Ben jij mentor bij School’s cool Amsterdam en ben je nog niet samen met je leerling naar het Tropenmuseum geweest? Regel voor jezelf en je leerling twee kaartjes en reis samen naar Marokko! Bestel de kaartjes op tijd om teleurstelling te voorkomen. Stuur nu een mail naar het secretariaat: info@schoolscoolamsterdam.nl

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
NIEUW: Het Meisjeshuis | Meld je nu alvast aan!Aanmelden
+ +